Destan Epizoda 28 sa Prevodom

U posljednjoj epizodi Kina napada Gök Saray i spaljuje sva turska plemena. Batuga, koji je u najmračnijim noćima saznao da će biti otac, se žrtvuje da bi sunce svanulo i nebo zasjalo njegovoj djeci i narodu. Dok pokušava ubiti kineskog cara, biva zarobljen zajedno sa svojim rođacima i ratnicima.

Sada Akkız ostaje sama s bebom u stomaku, ali Akkız ne odustaje. Ona odagna svoje strahove iz svog srca i obuče svoju snagu kao oklop; Jača svoju moć za one koji u nju vjeruju, za one koji je trebaju, za svoje najmilije i za svoju domovinu i gradi vojsku od četrdeset žena.

Jer ona je Akkız, koja nosi planinu u venama i nebo u trbuhu, a njen ep nije kraj nego početak.Ali ono sto je očekuje nije nimalo dobro. Vidjevši Batugu mrtvog ispred sebe, Akizz očajnički plače- Batuga je nažalost mrtav. Akizz se porodi i rađa predivnog dječaka zbog kojeg je Akizz nastavila da živi.Kraj serije
Online Destan Epizoda 28 online sa Prevodom, Destan Epizoda 28 hd, Emotivci online, Destan – sezona 28 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online,turska serija Destan Ep 28 sa prevodom U visokokvalitetnom videu. Gledajte sve epizode hit letnje turske serije Destan Epizoda 28 sa prevodom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *