Kumovi 85 epizoda sezona 2 sa Prevodom

Braća su zabrinuta nakon što je Stipan razotkrio njihov pokušaj špijuniranja. Vinko se boji izaći iz sobe i susreta sa Stipanom dok Vesna pokušava opravdati svoj postupak. Stipan diže graju te se odlazi suočiti s braćom dok svi brinu hoće li napraviti nešto naglo.

Stipan suočava braću te im održi lekciju, kao i Šima. Stipan se odlučuje vratiti u svoju rodnu kuću, a Šima ide s njim. Šima odlazi na policiju te zahtjeva da policija što prije sredi problem s pirotehničarima.

Anđela drži Zvonu na posebnom režimu prehrane, a preko Luce natjera i Janka da ga se pridržava. Anđela sa Zvonom odlazi do svećenika kako bi dogovorila krštenje za Cvitu te posredno pogurala vjenčanje Matije i Martina.

Luce je frustrirana kada ugleda članak u novinama u kojima je okarakterizirana kao „zgodna doktorica“ te zove uredništvo novina i prijeti tužbom.
Online Kumovi 85 epizoda sezona 2 online sa Prevodom, Kumovi 85 epizoda sezona 2 hd, Emotivci online, Kumovi sezona 2 – sezona 88 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online,turska serija Kumovi sezona 2 Ep 88 sa prevodom U visokokvalitetnom videu. Gledajte sve epizode hit letnje turske serije Kumovi sezona 2 Epizoda 3 sa prevodom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *