Kumovi 87 epizoda sezona 2 sa Prevodom


Milan Štrljić, Vladimir Tintor, Olga Pakalović, Momčilo Otašević, Nika Barišić, Vedran Mlikota, Daria Lorenci, Radoslava Mrkšić, Mirna Mihelčić, Lara Obad, Ana Uršula Najev, Barbara Vicković, Stojan Matavulj, Lovre Kondža, Ratko Glavina, Konstantin Haag, Ecija Ojdanić, Domagoj Ivanković, Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Mijo Kevo, Ante Krstulović, Iva Kraljević.

Obitelj i ljubav, glavne su okosnice dramske dnevne serije ”Kumovi”. Cesta koja ima doći u zabačen kraj dijeli mjesto Zaglave na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane su novopečeni bogataši i gastarbajteri Macani, s druge strane su vlastodršci i starosjedioci Akrapi, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada – povratnici Gotovci.

Tri obitelji, Gotovac, Macan i Akrap, povezane kumstvom i interesom sukobit će se u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta. Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrijednije što imaju. Kad kumovi saznaju da su i braća, njihovo neprijateljstvo se još više rasplamsava, a počinje i natjecanje za očevu ostavštinu.
Online Kumovi 87 epizoda sezona 2 online sa Prevodom, Kumovi 87 epizoda sezona 2 hd, Emotivci online, Kumovi sezona 2 – sezona 88 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online,turska serija Kumovi sezona 2 Ep 88 sa prevodom U visokokvalitetnom videu. Gledajte sve epizode hit letnje turske serije Kumovi sezona 2 Epizoda 3 sa prevodom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *