Nevina Epizoda 73 sa prevodom


Vidjevši Hayrija kako razgovara telefonom, Nalan počinje nešto ispitivati. Nalan je, s druge strane, nakon saznanja potpuno promijenila svoj stav prema Feride i stala na front.

Muzo, s druge strane, uzrokuje eskalaciju situacije činjenicama koje Selen udara po licu. Rafet, pak, misli da će istina izaći na vidjelo. Odlazak Feride i Hayrija iz Nalaninog zivota u isto vrijeme promijenit će sve.

Divili smo se kako je Nalan postala jača i glasnija i nije popuštala pred Ferideinim prijetnjama. Mislim da će Nalan spriječiti Hayrija da ode.

Selen je u pravu, ali čini se da će zbog svojih teških, oštrih poteza izgubiti obitelj, obitelj Koroğlu počinje se raspadati…Hoce li se roditi Sedatova beba?Sta ce Cana uciniti?
Gledajte Online Nevina Epizoda 73 sa Prevodom, Nevina Epizoda 73 u hd, turske serije sa prevodom Emotivci online, Nevina sezona Epizoda 73 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online,turska serija Nevina Ep 73 sa prevodom U visokokvalitetnom videu. Gledajte sve epizode hit letnje Emotivci turske serije Nevina Epizoda 73 emotivci turske serije sa prevodom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *