Nevina Epizoda 74 sa prevodom


Ostavši sama kada Feride i Hayri napuste vilu, Nalan vraća nadu s Hayrijevim povratkom. Saznavši ko je Pervin, Muzo gubi povjerenje u Peru. Prvo Selen, a zatim Feride saznaju da je Cana trudna, a dvojac zasuče rukave kako bi pronašao rješenje za ovaj problem.

Nalan je lijepa mlada žena koja svojom toplinom osvaja svačiju ljubav na prvi pogled. Kao jedino dijete u obitelji, Nalan je odgajana kao beba ruža, živjela je bogato i završila najbolje škole s odličnim uspjehom.

Dok je radila kao arhitektica u tvrtki Koroğlu, najvećem turskom lancu hotela, iznenada se pronalazi uoči vjenčanja sa Sedat Koroğluom.

Iako Nalan i Sedat počinju hodati ruku pod ruku u ovoj priči s nadom, misleći da se bježe od mračnih tajni koje su čuvali u svojoj prošlosti; uskoro će njihovi životi biti uronjeni u pravi mrak.
Gledajte Online Nevina Epizoda 74 sa Prevodom, Nevina Epizoda 74 u hd, turske serije sa prevodom Emotivci online, Nevina sezona Epizoda 74 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online,turska serija Nevina Ep 74 sa prevodom U visokokvalitetnom videu. Gledajte sve epizode hit letnje Emotivci turske serije Nevina Epizoda 74 emotivci turske serije sa prevodom.

Similar Posts