Obiteljski grijesi Epizoda 69 sa prevodom


Nora se raduje kad joj Guillermina kaže da je njezina majka. Estela kaže Elsi i Horaciju da Héctor želi pomoći Tiburcijevu bratu kako bi mogao otići na nacionalne sportske igre. Lily kaže Eleni da je platila Maríji da ode na ultrazvuk umjesto nje kako bi prevarila Gerarda.

U zatvoru Héctor nudi zatvorenicima poduku iz čitanja i pisanja. Elena se želi ispričati Renzu zbog nepristojnosti i zamoli ga da se nađu u kafiću. Natalia odlazi u školu i shvaća da su Bruno i Meche opet zajedno.

Natalia i policajci odlaze Guillermini sa sučevim nalogom. Ona nalazi fascikl s izrescima na kojima se pojavljuje Armando, a Guillermina priznaje da je zaljubljena u njega godinama. Upozore je da će je optužiti jer je skrivala podatke i jer mu je pomagala.

Nadstojnica Patricia kaže ocu Reynaldu da bi mogao naći Evine posvojitelje u željeznariji Sotomayor. Guillermina kaže Armandu da će sutradan reći Nataliji sve što je vidjela kako bi on imao vremena za bijeg.

On dolazi njezinoj kući s bocom, navodno kako bi joj zahvalio na upozorenju. Ali stavi nekoliko kapi nečega u njezinu čašu, a da ona to nije primijetila.
Gledajte Online Obiteljski grijesi Epizoda 69 sa Prevodom, Obiteljski grijesi Epizoda 69 u hd, turske serije sa prevodom Emotivci online, Obiteljski grijesi sezona Epizoda 69 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online,turska serija Obiteljski grijesi Ep 69 sa prevodom U visokokvalitetnom videu. Gledajte sve epizode hit letnje Emotivci turske serije Obiteljski grijesi Epizoda 69 emotivci turske serije sa prevodom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *