Obiteljski grijesi Epizoda 70 sa prevodom


Elena pristane otići na ples s Renzom. Guillermina se počinje osjećati loše, Armando je tjera da popije čašu vode s nekoliko smrtonosnih kapi od kojih ona umre. On navlači rukavice, očisti sve što je dirao i napusti Guillermininu kuću.

María daje Eleni snimku ultrazvuka svoga trotjednog fetusa. Bruno i Meche kažu da je vrlo čudno što Guillermina nije došla na posao. Elena ode u Gerardov ured i pokaže Marijinu snimku ultrazvuka kao svoju.

Otac Reynaldo odlazi u Sotomayorovu kuću i vidi Evu. Gerardo kaže Eleni da joj se neće vratiti iako je trudna. Otac Reynaldo govori Evinim novim roditeljima da su je ukrali Elsi i Andrésa. Meche i Bruno idu Guillermininoj kući i vide upaljen televizor.

Sotomayori kažu da će razmisliti hoće li dopustiti da Elsa i Andrés upoznaju Evu. Meche i Bruno idu u policiju da kažu Nataliji što su vidjeli kod Guillermine. Otac Reynaldo šalje svoju sliku s Evom Elsi i Andrésu, oni se razvesele.

Estela kaže Armandu da su se rastali, a njemu to nije drago. Guillermina nije došla jesti s Norom te ona odlazi njezinoj kući. Natalia, Ramos i još jedan policajac ulaze u Guillermininu kuću i nalaze je mrtvu.
Gledajte Online Obiteljski grijesi Epizoda 70 sa Prevodom, Obiteljski grijesi Epizoda 70 u hd, turske serije sa prevodom Emotivci online, Obiteljski grijesi sezona Epizoda 70 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online,turska serija Obiteljski grijesi Ep 70 sa prevodom U visokokvalitetnom videu. Gledajte sve epizode hit letnje Emotivci turske serije Obiteljski grijesi Epizoda 70 emotivci turske serije sa prevodom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *