Obiteljski grijesi Epizoda 71 sa prevodom


Nora kaže Elsi da je Guillermina njezina majka i da je Armando njezin otac, te da su polusestre. Ispred Guillerminine kuće, Natalia govori Nori da je Guillermina mrtva. Kažu da se navodno ubila jer oko trupla ima tableta za spavanje i alkohola.

Otac Reynaldo zove Andrésa da mu kaže kako su Sotomayori pristali da Elsa i on upoznaju Evu. Nora toliko plače da ju Estela pita zašto je zapravo ovdje, a ona kaže da je Guillermina bila njezina majka. Andrés kaže Elsi da su dobili dopuštenje da upoznaju Elsu.

Horacio kaže Elsi da se slaže da ona i Andrés otputuju u Guadalajaru. Andrés kaže Antoniji da ne želi da Elsa sazna da je on naslijedio novac. Nakon odlaska na ples Renzo vozi Elenu njezinoj kući i ona ga ljubi. Lamberto priprema auto da Andrés i Elsa odu u Jalisco.

Elena napravi izgred na ulici kad ugleda Gerarda i Antoniju zajedno. Carlos nosi Héctoru nekoliko kutija cigareta kako bi se sprijateljio sa zatvorenicima. Učitelji kažu učenicima da je ravnateljica umrla, ali ne govore pojedinosti.

Estela prati Noru u policiju kako bi preuzela Guillerminino truplo. Horacio ide s Andrésom i Elsom do auta kako bi ih ispratio na put.
Gledajte Online Obiteljski grijesi Epizoda 71 sa Prevodom, Obiteljski grijesi Epizoda 71 u hd, turske serije sa prevodom Emotivci online, Obiteljski grijesi sezona Epizoda 71 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online,turska serija Obiteljski grijesi Ep 71 sa prevodom U visokokvalitetnom videu. Gledajte sve epizode hit letnje Emotivci turske serije Obiteljski grijesi Epizoda 71 emotivci turske serije sa prevodom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *