Ulica sjećanja Epizoda 7 sa prevodom

Radost Jilmaza, koji misli da će se izvući nekažnjen jer je slučaj zatvoren, u trenutku se pretvara u moru kad začuje Dženetin glas.

Žena koja je godinama šutjela i bez glasa trpjela nasilje kojem je bila izložena prekršila je obećanje koje je na vjenčanju dala mužu i, kako Jilmaz kaže: “Prije smrti posvuda postavila mine.”

S druge strane, Birsenino priznanje još više raspiri Halilov bijes. No kap koja prelije čašu jest poruka koju joj je majka ostavila na dan smrti.

Halil se cijelo djetinjstvo trudio da ga čuju i da otvori vrata iza kojih ih je zatvorio otac, a ovaj je put odlučan u namjeri da pregazi strašnog čovjeka koji stoji na pragu. To će učiniti pod svaku cijenu.

Dok je Orhun izasao iz hotela trazeći mjesto na zraku, Hiru izbacuje Afife iz kuće govoreći joj da u toj kuci nema mjesta za nju. Neva ih posmatra iza ćoška do se Hira opravdava Afife govoreci joj da su sve pogresno shvatili.Hira odlazi do Orhuna i kaze mu da je mora saslušati.
Emotivci turske serije Prevara(Aldatmak)Epizoda 7 sa prevodom, Ulica sjećanja Epizoda 7 turske serije sa prevodom Emotivci zavet, online Gledajte Ulica sjećanja Ep 7 u visokoj HD kvaliteti, Natabanu Ulica sjećanja Epizoda 7 sa prevodom na srpski, Emotivci, Filmotip, youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *