Vodomar Epizoda 37 sa Prevodom

Ferita i Seyran prevoze helikopterom do najblize bolnice kako bi se pobrinuli za Feritov zivot. Svi su očajni i Feritova majka kao i otac a ponajviše Seyran koja se ne moze pomiriti sa činjenicom da postoji mogućnost da ostane bez voljenog.

Halis aga također dolazi u bolnicu kod Ferita. Seyran ostaje ispred operacione sale dok se doktori bore za njegov zivot.Halis aga krivi Seyran za sve sto se desilo Feritu. Ferit s druge strane kaze da ne zeli da ostavi Seyran, da je ona njegov zivot i to jasno daje do znanja djedu.

Kaze da bi za Seyran opet primio metak kao i prosli put.Na kraju Seyran i Ferit se ipak vjenčaju i dolaze u konak kao muz i zena. Djed ovaj put odlučuje do dovede dvije osobe na večeru te ponovo sve zakomplikuje.
Online Vodomar Epizoda 37 online sa Prevodom, Vodomar Epizoda 37 hd, Emotivci online, Vodomar – sezona 37 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online,turska serija Vodomar Ep 37 sa prevodom U visokokvalitetnom videu. Gledajte sve epizode hit letnje turske serije Vodomar Epizoda 37 sa prevodom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *