Zovem se Farah Epizoda 14 sa Prevodom

Čuvši napad na vozilo sa Badeom i Farahom, Mehmet i Tahir odmah žure u bolnicu gdje su odvezeni. Farah je u šoku. Bade je podvrgnut ozbiljnoj operaciji.

Farah će ponovo pasti na to da smiri Tahira, koji juri ko je izvršio napad, i da ga uključi u veliki plan u kojem je sa Badeom i Mehmetom. Međutim, Tahir ima na umu još jedan plan, koji Ali Galip sam isječe.

Orhan i Ali Galip su, s druge strane, bili vrlo blizu realizacije plana da završe veliku pošiljku i povuku se u podzemlje. Ono što ne znaju je da sada imaju tim koji zna njihove planove.

Iako se Farah boji Tahirove tišine, sve je još uvijek gotovo; Sanja o danu kada će otići sa čovjekom kojeg voli i svojim sinom Kerimşahom.

Gönülovo i Kaanovo vjenčanje može biti posljednja mirna noć. Svi koji stoje jedni uz druge i gledaju dok mlada i mladoženja plešu na svadbi te noći, krenut će u veliki rat u koji će sutradan krenuti.Kraj sezone
Online Zovem se Farah Epizoda 14 online sa Prevodom, Zovem se Farah Epizoda 14 hd, Emotivci online, Zovem se Farah – sezona 14 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online,turska serija Zovem se Farah Ep 14 sa prevodom U visokokvalitetnom videu. Gledajte sve epizode hit letnje turske serije Zovem se Farah Epizoda 14 sa prevodom.

Similar Posts